Heldere oplossingen voor complexe IT-uitdagingen

Bij Transparant IT staan we voor een persoonlijke en klantgerichte aanpak. Wij helpen jouw bedrijf groeien met efficiënte, veilige en transparante IT-oplossingen. Vertrouw op onze expertise en focus op waar jij goed in bent, wij zorgen voor de rest.

Herken je dit?

Je dag begint goed: je hebt net een kop koffie ingeschonken en bent klaar om die belangrijke offerte te versturen. Maar dan gebeurt het. Je computer start trager op dan normaal, het programma crasht, en ineens doet je printer het niet meer. Na een half uur proberen, lukt het eindelijk… net op tijd voor de volgende afspraak.

En dat is niet de eerste keer. Soms lijkt het alsof technologie meer tijd opslokt dan het je oplevert. Je hebt geen eigen IT-afdeling om even snel te bellen. In plaats daarvan zoek je zelf naar oplossingen, klik je door forums, en probeer je met trial-and-error alles weer aan de praat te krijgen. Elk probleem voelt als een mini-crisis, want je tijd is kostbaar. Elke minuut die je verliest aan IT-problemen, is een minuut die je niet aan je bedrijf besteedt.

Herkenbaar? Je bent niet de enige.

Als zzp’er of mkb’er wil je gewoon dat alles werkt, zonder de stress van technische problemen. Maar met beperkte middelen en tijd kan dat een flinke uitdaging zijn. Dat is waar wij van Transparant IT om de hoek komen kijken. Wij zorgen ervoor dat je IT gewoon werkt, zonder dat je er omkijken naar hebt. Of het nu gaat om een trage computer, een haperende printer, werkplek oplossingen of ingewikkelde cloudoplossingen – wij lossen het voor je op, zodat jij je kunt focussen op wat écht belangrijk is.

Contact opnemen

Onze kernwaardes

01

Betrokkenheid – Bij Transparant IT zijn we meer dan een dienstverlener; we zijn een partner.

02

Oplossingsgericht – Je kunt vertrouwen op onze expertise.

03

Transparantie – Bij Transparant IT zijn we eerlijk en open in alles wat we doen.

Werk methode

Samen bouwen aan jouw IT-succes in 3 eenvoudige stappen

1

Vrijblijvende intake

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw IT-behoeften en uitdagingen. We denken met je mee en stellen de beste oplossingen voor.

2

Maatwerk advies

Op basis van de intake ontvang je een helder en transparant plan, inclusief duidelijke kostenraming en tijdslijnen.

3

Doorlopende support

Na de succesvolle implementatie blijven we betrokken. Met proactief beheer en snelle support zorgen wij dat je IT-omgeving optimaal blijft presteren.

Tarieven Alle diensten

IT-Inzichten en Tips: Blijf voorop in de digitale wereld

Phishing wat doe je er tegen?

Phishing is een vorm van online oplichting waarbij criminelen valse e-mails of berichten sturen, vaak [...]